Tgrt Haber
20 Kasım 2014 17:59

İtfaiye hem genci hem de ambulansı kurtardı

Sancaktepe’de madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir genç, dengesini kaybedip sulama kanalına düştü. Genci ve müdahale için gelip çamura saplanan ambulansı ise itfaiye ekipleri kurtardı.

İtfaiye hem genci hem de ambulansı kurtardı

 Olay, Sancaktepe Mevlana Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, Serkan Sarı (20) aldığı uyuşturucu maddenin etkisi ile dengesini kaybedip sulama kanalına düştü. Kanala düşen genci gören vatandaşlar durumu itfaiye ekibi ve 112 sağlık ekibine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen, itfaiye ekibi kanala düşen genci çıkarttı. Bu kez, gence müdahale etmek için gelen ambulans yağmur sonrası oluşan çamura saplandı. Tüm çabalarına rağmen ambulans sürücüsü aracı battığı yerden çıkaramadı. Bunun üzerine genci kurtaran itfaiye ekibi bu sefer de ambulansa müdahale etti. Ekipler yaptığı çalışma sonrası ambulansı da battığı yerden çıkardı. Genç, itfaiye tarafından kurtarılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Mahalle sakinlerinden bir vatandaş olay ile ilgili, “Bu çocuk mahallenin çocuğu tiner kokluyor ve sürekli kanala düşüyor gene sarhoştur” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...