Tgrt Haber
26 Aralık 2018 10:24

İZBAN grevi 17. gününde! İzmirlilerin çilesi sürüyor

İZBAN grevi İzmirlileri adeta çileden çıkardı. CHP'li belediyeye büyük tepkiler sürerken İZBAN, 17. günününe giren grevi sonlandırmak amacıyla, Demiryol-İş Sendikası ile masaya oturdu ve teklifini yüzde 26’ya yükseltti.

İZBAN grevi 17. gününde! İzmirlilerin çilesi sürüyor
izban,

Demiryolu İşçileri Sendikası ile İZBAN arasındaki Toplu İş Sözleşme (TİS) görüşmelerinde, İZBAN'ın yüzde 22'lik zam teklifinde bulunması ve bunun kabul görmemesi üzerine 10 Aralık'ta greve çıkan İZBAN'da grev 17. gününe girdi. Grevi sonlandırmak için işverenden son bir teklif geldi.

Demiryol-İş Sendikası İzmir Şubesi yöneticileri ile dün akşam saatlerinde yeniden görüşen İZBAN yönetimi, yeni bir teklif sundu. Daha önce ücretler için verilen yüzde 22'lik zam teklifi, yüzde 26'ya yükseltildi.

Sendikanın, verilen zam oranı karşısında grevdeki işçiler ile konuyu değerlendirdiği öğrenildi.

İZBAN grevi 17. gününde! İzmirlilerin çilesi sürüyor

"MİLLET UZAYA ÇIKIYOR, BİZ İZBAN KULLANMAYI BİLMİYORUZ"

Dün İZBAN'da seferlerin tamamen durduğundan haberi olmayanlar, kapıdan dönmek zorunda kaldı. İZBAN, günlük 300 bin civarında yolcu taşıyordu.

Yaşananlara tepki gösteren İzmirli vatandaş "Uzay çağında olur mu böyle bir şey. Millet uzaya çıkıyor biz daha İZBAN kullanmayı bilmiyoruz." diye konuştu.

İZBAN grevi 17. gününde! İzmirlilerin çilesi sürüyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...