Tgrt Haber
04 Ağustos 2022 16:30 - Güncelleme : 04 Ağustos 2022 16:48

İzinli çıktı dışarı adım attığı gibi kayıplara karıştı, yakalanınca gülerek “Daha çağırmadılar ki” dedi

Cinayet suçundan cezaevine giren zanlı, pandemi nedeniyle izne çıktıktan sonra teslim olması gerektiği tarihte teslim olmayınca jandarma tarafından yakalandı. Adliyeye götürülürken gazetecilerin “Neden teslim olmadın?” sorusuna gülerek cevap veren adam, “Daha çağırmadılar ki” dedi.

İzinli çıktı dışarı adım attığı gibi kayıplara karıştı, yakalanınca gülerek “Daha çağırmadılar ki” dedi
Konya,pandemi,Cezaevi

Konya’da 2006 yılında bir kişiyi öldürmek suçundan gözaltına alınan ve o tarihte çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen 41 yaşındaki  Bilal Dağ  isimli hükümlü, pandemi gerekçesiyle tutuklu olduğu cezaevinden izinli olarak bırakıldı.

CEZAEVİNDEN ADIM ATTIĞI GİBİ KAYIPLARA KARIŞTI

Teslim olması gerektiği tarihte cezaevine dönmeyen adam için ekipler hemen arama-yakalama çalışması başlattı. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri tarafından yapılan araştırmada şahsın Aksaray’ın merkeze bağlı Taşpınar beldesinde saklandığını tespit etti.

BAĞ EVİNE OPERASYON DÜZENLENDİ

Hakkında 22 yıl 45 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsa yönelik beldede teknik ve fiziksel takip başlatan jandarma istihbarat ekipleri, yaklaşık 2 hafta boyunca yaptığı araştırma neticesinde beldede bulunan bir bağ evine operasyon düzenledi.

İzinli çıktı dışarı adım attığı gibi kayıplara karıştı, yakalanınca gülerek “Daha çağırmadılar ki” dedi

GAZETECİLERİN SORUSUNA GÜLEREK CEVAP VERDİ

Yakalanan Bilal Dağ, sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Aksaray Adliyesine sevk edilen Bilal Dağ, adliye girişinde gazetecilerin “Neden teslim olmadın?” sorusuna gülerek, “Daha çağırmadılar ki. Covid de bitmedi ki neden döneyim” diye cevap verdi. Şahıs çıkarıldığı savcılıkça tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...