Tgrt Haber
03 Haziran 2021 23:29

İzmir Büyükşehir itfaiyesindeki olayda skandal savunma

İzmir Büyükşehir itfaiye merkezinde skandal olay ve görüntüler sonrası itfaiye erlerinin savunmaları pes dedirtti.

İzmir Büyükşehir itfaiyesindeki olayda skandal savunma
İzmir Büyükşehir itfaiyesi,sosyal medya

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait yangın eğitim merkezinde 3 kadının itfaiye aracını kullanmasına dair skandal görüntülere ilişkin başlatılan soruşturmada yeni gelişme yaşandı. İtfaiyede görevli 4 kişinin, 3 kadının itfaiye aracını merak ettikleri için binmelerine izin verdiklerini söyledikleri öğrenildi. Olay ile ilgili 1 itfaiye personeli açığa alındı 3 personel hakkında ise disiplin soruşturması başlatıldı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞTILAR

Geçtiğimiz günlerde sokağa çıkma kısıtlamasını hiçe sayarak İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait Toros Yangın Eğitim Merkezi'ne gelen 3 kadın, eğitim merkezine girdi. Burada itfaiye araçlarını kullanan ve araçların arkasında seyahat eden kadınlar, o anları cep telefonu ile görüntüleyerek sosyal medya hesaplarında paylaştı. Bu görüntüler sonrası buna müsaade eden personeller büyük tepki çekti. 

İzmir Büyükşehir itfaiyesindeki olayda skandal savunma

“YANGIN VAR DEDİLER GELDİK”

Çekilen videoda, kadınlardan biri itfaiye aracını kullanırken, diğer ikisi de aracın arkasına asılarak seyahat etti. Kadınların aracı kullandığı esnada, yolcu konumunda ve aracın arkasında bir itfaiye personelinin yer aldığı görüldü. Öte yandan videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan kadınların 'Yangın var dediler geldik' ifadesi ise dikkat çekti.

İzmir Büyükşehir itfaiyesindeki olayda skandal savunma

1 İTFAİYE PERSONELİ AÇIĞA ALINDI

Sosyal medyada gündem olması sonrasında olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde 1 itfaiye personeli açığa alındı, belediye ait şirkette sözleşmeli olan 3 personel hakkında ise disiplin soruşturması başlatıldı.

İTFAİYE ERLERİNİN İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

İtfaiyede görevli 4 kişinin, ziyarete gelen ve itfaiye aracını merak ettiklerini dile getiren 3 kadına araca binmeleri için izin verdiklerini söyledikleri öğrenildi. Görüntüleri paylaşan 3 kadın ise gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarını kapattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...