Tgrt Haber
07 Ağustos 2021 13:44

İzmir için orman yangını uyarısı: 3 günlük risk haritası yayınlandı

Türkiye 11 gündür orman yangınlarıyla mücadele ederken bir uyarı da İzmir için geldi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 3 günlük yangın risk haritasına göre İzmir'in de yüksek risk grubunda olduğunu bildirdi.

İzmir için orman yangını uyarısı: 3 günlük risk haritası yayınlandı
izmir,yangın,orman yangnı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den orman yangını uyarısı geldi. Vali Köşger, 3 günlük yangın risk haritasına göre İzmir'in de yüksek risk grubunda olduğunu bildirdi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, önümüzdeki 3 günün yangın risk haritalarına göre İzmir'in de yüksek risk grubunda olduğunu kaydetti.

Ormanlara giriş yasağının devam ettiğini hatırlatan Köşger, "Şehir içi-dışı, yol kenarlarında lütfen yangına sebebiyet verecek her türlü eylemden uzak duralım." ifadelerini kullandı. Vali Köşger, açıklamasında, yangın risk haritalarını da paylaştı.

3 GÜNLÜK RİSK HARİTASI

İzmir için orman yangını uyarısı: 3 günlük risk haritası yayınlandıİzmir için orman yangını uyarısı: 3 günlük risk haritası yayınlandıİzmir için orman yangını uyarısı: 3 günlük risk haritası yayınlandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...