Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Temmuz 2020 13:22

İzmir'de bir cami provokasyonu daha!

İzmir'de cami hoparlörlerinden alçak bir provokasyon daha gerçekleşti. Gecenin geç saatlerinde cami hoparlörlerinden Müslüm Gürses'in 'Kaç Kadeh Kırıldı' isimli parçası çalındı. Daha önce de İzmir'de farklı camilerden Çav Bella ve Selda Bağcan'ın 'Yuh Yuh' şarkısı çalınmıştı. Çirkin provokasyonlar Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı.

İzmir'de bir cami provokasyonu daha!
cami,

İzmir'de alçak provokasyonlar sürüyor. Daha önce Çav Bella ve Yuh Yuh şarkılarının çalındığı cami hoparlörlerinden bu kez de Müslüm Gürses'in Kaç Kadeh Kırıldı isimli parçası çalındı. Gece saat 03.40 sıralarında gerçekleşen olay büyük tepki çekti.

YİNE İZMİR YİNE PROVOKASYON

Olay İzmir'in Örnekköy'de, Zübeyde Hanım Mahallesi TOKİ evlerinde bulunan camide gerçekleşti. Saat 03.40 sıralarında caminin hoparlörlerinden müzik sesi yükseldi. Müslüm Gürses'in 'Unutamadım - Kaç Kadeh Kırıldı' isimli parçası cami hoparlörlerinden duyulunca vatandaşlar şikayet etti.

BEKÇİLER MÜDAHALE ETTİ

Vatandaşlar olayın duyulması ile hemen bekçilere haber verdi. Bekçiler olaya müdahale etti. Herhangi bir gözaltı işlemi olup olmadığı henüz bilinmezken olay bir cep telefonu tarafından saniye saniye görüntülendi.

ÇAV BELLA VE YUH YUH ÇALINMIŞTI

İzmir'de daha önce İtalyan komünist marşı 'Çav Bella' ve Selda Bağcan'ın 'Yuh Yuh' şarkılarının çalınması ile provokasyon gerçekleştirilmişti. Olay büyük tepki toplamıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...