Tgrt Haber
29 Mart 2016 15:51

İzmir'de çıkan yangında 4 yaşındaki çocuk öldü

İzmir'in Çamdibi semti 5648 Sokak'taki müstakil evde, Sultan Elbir'in çocukları Hilanur Elif Kartalmış (4) ve Ulaş Kartalmış (3) ile yatak odasında uyuduğu sırada sobadan sıçrayan kıvılcımların eşyaları tutuşturması sonucu yangın çıktı.

İzmir'de çıkan yangında 4 yaşındaki çocuk öldü
izmir,yangın,

Uykudan uyanan Elbir, en küçük çocuğu Ulaş'ı kucaklayarak evden dışarı çıkardı. Elif'i de kurtarmak için tekrar eve dönen anne, alevlerin yükselmesi üzerine içeri giremedi ve komşulardan yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangını kısa sürede söndüren ekipler, eve girdiğinde Hilanur Elif Kartalmış'ın cesedini buldu.
Yangın sırasında Sultan Elbir'in bedensel engelli ve imam nikahlı eşi Barış Kartalmış'ın diğer çocukları Medine ve Poyraz ile annesi Yeter Dülger'in evinde olduğu öğrenildi. 
Çocuğun cenazesi toprağa verildi
Yangında hayatını kaybeden Hilanur Elif Kartalmış'ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.
Çocuğun cenazesi, Altındağ semtindeki Koşukavak Camisi'nde öğle vakti kılınan namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye tekerlekli sandalyesiyle katılan ve rahatsızlığı nedeniyle konuşamayan baba Barış Kartalmış, çocuğunun tabutu başında gözyaşı döktü.
Bu arada, yangında ihmali olduğu iddia edilen anne Sultan Elbir'in de ifadesi için Çamdibi Polis Merkezi Amirliğinde tutulduğu bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...