Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2018 04:52

İzmir’de feci kaza: 1’i ağır 4 yaralı

İzmir’in Konak ilçesinde, iddiaya göre kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil, kavşakta dönüş yapan ticari bir taksiye çarptı. Kaza sonucu, 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

İzmir’de feci kaza: 1’i ağır 4 yaralı
izmir,,kaza,

Kaza, bugün saat 01.00 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Göztepe Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yunus Önder Y. yönetimindeki 06 ABU 326 plakalı otomobil, Balçova yönünden Konak istikametine seyir halinde olduğu sırada, iddiaya göre kırmızı ışık ihlali yaptı. Bunun üzerine, Göztepe Kavşağı’nda dönüş yapan sürücüsü öğrenilemeyen 35 T 6271 plakalı ticari taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yunus Önder Y.’nin idaresindeki otomobil, kontrolden çıkarak takla atmaya başladı.

İzmir’de feci kaza: 1’i ağır 4 yaralı

Yunus Önder Y.’nin aracı yol kenarında bulunan aydınlatma direğine ve park halindeki araçlara çarparak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 sağlık, 110 AKS ve polis ekibi sevk edildi. Kaza sonucu, sürücü Yunus Önder Y., Koray S., Furkan Y. ve Onur Ç. yaralandı. Yaralılar, ambulanslar ile çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan Furkan Y.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İzmir’de feci kaza: 1’i ağır 4 yaralı

Kaza güvenlik kamerasında

Öte yandan, meydana gelen kaza bir güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası tarafından Yunus Önder Y.’nin ticari taksiyle çarpıştığı an ve takla attığı anlar görüntülendi.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...