Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Mart 2014 21:38

İzmir'de feci tren kazası

15 yaşındaki çocuk raylara düşüp feci şekilde can verdi...

İzmir'de feci tren kazası
izmir,izmir kaza,tren kazası,

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde, istasyonda rayların üzerine düşen 15 yaşındaki Hamdi Can, İzmir Banliyo Hattı (İZBAN) trenin altında kalarak yaşamını yitirdi. Aliağa İstasyonu'nda bekleyen yolculardan Hamdi Can, saat 09.30 sıralarında,İZBAN trenin geldiğini görünce oturduğu banktan kalktı. Bu sırada sendeleyen Can, rayların üzerine düştü. İstasyona girmekte olan makinist Mümin Şen kullandığı 30036 sefer sayılı tren, fren yapılsa da duramayıp, genci ezdi. Görgü tanıklarının ifadeleri ve istasyon güvenlik kamerası kayıtlarından da rayların üzerine düştüğü tespit edilen Hamdi Can'a ilk müdahaleyi istasyon görevlileri yaptı. Trenin belinden üzerinden geçtiği belirlenen gencin yaşadığı farkedilip, ambulans istendi. Ancak ambulans olay yerine gelmeden Hamdi Can, yaşamını yitirdi. İstasyondaki yolcular da uzun süre gözlerinin önünde meydana gelen olayın şokunu üzerinden atamadı. Can'ın üzerinden çıkan cep telefonundan Gaziemir'deki ailesine ulaşan jandarma ve istasyon yetkilileri ölüm haberini verdi.


Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Hamdi Can'ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Soruşturma sürerken jandarmanın ifadesine başvurduğu makinist Şen, "Çocuğu rayların üzerinde görünce, fren yaptım. Mesafe çok yakın olduğu için, durabilmem mümkün olmadı. Üzgünüm" dedi.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...