Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 May 2015 11:23

İzmir'de kız kaçırma kavgası kanlı bitti

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde kız kaçırma yüzünden iki aile arasında çıkan kavgada 18 kişi yaralandı.

İzmir'de kız kaçırma kavgası kanlı bitti
İzmir, kız kaçırma kavgası

Olay gece 02:00 sıralarında yamanlar mahallesi 7370/11’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kız kaçırma yüzünden akraba olan iki aile arasında kavga çıktı. Olayı gören vatandaşların polis ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve çevik kuvvet geldi. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesi sonrası yatıştırılan kavgada 18 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
Yaralılar olası bir kavgayı engellemek için çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kavgada yaralanan 18 kişiden, Topçu O. (41), D.O. (15), Celal T. (52), Kemal T. (22) Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, D.O. (17), Hasan O. (49), Şener O. (22), Celalettin T. (27), Çağdaş Y. (24) Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, Hakan O. (21), Serdar O. (23), Erdal O. (39) Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi'ne, Sebahattin O. (46), Nurgül O. (47), Emrah Y. Ve Cemal T. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Selda O. (24) ve Altun O. (34) ise ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanelerden alınan bilgilere göre yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay sonrası polis ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...