Tgrt Haber
03 Temmuz 2022 16:05 - Güncelleme : 03 Temmuz 2022 17:33

Son dakika: İzmir'de iki bölgede orman yangını

Son dakika haberi: İzmir'in Ödemiş ve Seferihisar ilçelerinde ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. İki ilçede çıkan yangınlar kontrol altına alındı.

Son dakika: İzmir'de iki bölgede orman yangını
izmir,ödemiş,orman yangını

İzmir'in iki farklı yerinden ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. Ekiplerin yerinde müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı.

Birgi Mahallesi yakınlarındaki ormanlık ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine yangına, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne ait 4 helikopter, 4 uçak ve 20 arazözle müdahale edilmeye başlandı.

Son dakika: İzmir'de iki bölgede orman yangını

Öte yandan Seferihisar'ın Beyler Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda çıkan yangın ise ekiplerin havadan ve karadan yaptığı müdahalenin ardından kısa süre kontrol altına alındı.

Son dakika: İzmir'de iki bölgede orman yangını

149 DAKİKADA SÖNDÜRÜLDÜ

Orman Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ödemiş ilçesine bağlı Birgi Mahallesi'ndeki orman yangınının 149 dakika içerisinde kontrol altına alındığını duyurdu.

Öte yandan İstanbul Beykoz'da da ormanlık alanda çıktı. Yerleşim yerlerine yakın olan yangın ekiplerin havadan ve karadan yaptığı müdahale sonucunda kısa sürede kontrol altına alındı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...