Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Nisan 2016 13:19

İzmir'de pes dedirten cinayet

İzmir'in Urla ilçesinde, deniz kenarında aracı ile duran polis memuru U.Ç., iddiaya göre aracına yakın araç yaklaştırdığı için Hamit Öncü ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi ile polis U.Ç., Öncü'yü pompalı tüfekle öldürdü.

İzmir'de pes dedirten cinayet
cinayet, İzmir

Olay, geçen pazartesi günü akşam saatlerinde, Urla'nın Çeşmealtı Sondurak mevkisinde meydana geldi. TIR şoförü 30 yaşındaki Hamit Öncü, aracı ile denizi seyretmek için deniz kenarına yanaştı. Bu sırada, deniz kenarında aracının içerisinde oturan U.Ç. (43), aracına yakın yanaştığını ileri sürdüğü Öncü ile tartışmaya başladı.
Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken iddiaya göre kendi aracından pompalı tüfek çıkaran U.Ç., Hamit Öncü'yü vurdu. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ağır yaralı Öncü'yü ambulansla Urla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Hamit Öncü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
ZANLI POLİS ÇIKTI
Öte yandan cinayet zanlısı U.Ç.'yi polisler gözaltına alındı. Zanlı'nın Aydın İl Emniyet Müdürlüğünde bir karakolda görevli polis memuru olduğu ve 3.5 aydır raporlu olduğu, ailesinin yanına geldiği öğrenildi. Emniyetteki sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen 21 yıllık polis U.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...