Tgrt Haber
21 Ekim 2021 08:53

Aralarında 2 HDP ilçe başkanı da var: İzmir’de terör propagandasına 17 gözaltı

Son dakika haberi: İzmir’de terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yapan aralarında HDP Torbalı ve Karabağlar ilçe başkanlarının da bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Aralarında 2 HDP ilçe başkanı da var: İzmir’de terör propagandasına 17 gözaltı
izmir,pkk,terör,terör propagandası

Son dakika haberi İzmir'de sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütünün propagandası yaptığı tespit edilen, aralarında HDP Torbalı ve Karabağlar ilçe başkanlarının da bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir’de aralarında 20 kişinin sosyal medyadan terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı tespit edildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü, İzmir ve ilçelerinde PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen şahıslara yönelik bu sabah eş zamanlı operasyon düzenlendi.

HDP İLÇE BAŞKANLARINA GÖZALTI

Baskınlarda HDP Torbalı ve Karabağlar ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen15 şüpheli ile terör örgütü üyesi 2 kişi gözaltına alındı. 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda dijital malzemeler ele geçirildi. Bu malzemelere incelenmek üzere el konuldu. Şüphelilerin tahkikat işlemlerinin İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde devam ettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...