Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Temmuz 2018 20:31

İzmir'deki gıda zehirlenmesi şüphesi! Tam 3 bin 300 kişi...

İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, Aliağa ilçesindeki bir sanayi tesisinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere 3 bin 300 civarında başvuru olduğunu, 200'e yakın kişinin tedavisinin hastanelerde sürdüğünü belirtti.

İzmir'deki gıda zehirlenmesi şüphesi! Tam 3 bin 300 kişi...
izmir,,gıda zehirlenmesi,

Salnur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki bir sanayi  tesisinde salı akşamı yemek yedikten sonra bazı işçilerin karın ağrısı, baş  dönmesi ve ateş şikayetiyle son 3 gündür hastanelere başvurduğunu hatırlattı.

Hastaneye başvuranların tedavilerin yakından takip ettiklerini  belirten Salnur, şunları kaydetti:

"İzmir'in farklı hastanelerine 3 bin 300 civarında başvuru oldu. Tabii  bunun içerisinde birden fazla kez hastanelere gidenler de var. 200'e yakın  kişinin tedavisi hastanelerde sürüyor. Hastalarımızın hayati tehlikesi yok ama  sıvı kaybı, tansiyon düşüklüğü ve ateş nedeniyle tedavileri devam ediyor.  Birilerinin ortaya attığı gibi olaydan dolayı vefat gibi kötü bir olay söz konusu  değil."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...