Tgrt Haber
05 Ocak 2017 22:07

İzmir'deki hain saldırıda Ortaköy detayı

İzmir'de biri polis iki kişiyi şehit eden teröristlerin, Ortaköy'deki teröristin yaptığı gibi kalaşnikof şarjörlerini birbirine ters bantladığı ortaya çıktı. Teröristlerin şarjör değiştirirken zaman harcamamak için bu yöntemi kullandığı belirtiliyor.

İzmir'deki hain saldırıda Ortaköy detayı
izmir saldırısı, ortaköy, detay,

İzmir'de Bayraklı ilçesindeki adliye binası yakınlarında akşam saatlerinde terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda, 1 polis memuru ve 1 adliye çalışanı şehit olurken, 2 terörist ölü ele geçirildi.

Adliye binasının C girişindeki polis kontrol noktası önüne yaklaşan bomba yüklü aracın polis tarafından durdurulmak istenmesi üzerine araçtan inen teröristler kaçmaya çalıştı.

Teröristlerin bıraktığı araçta patlama meydana gelmesinin ardından çıkan çatışmada 2 terörist ölü ele geçirildi.

TERÖRİSTLER BU TAKTİĞİ KULLANIYOR

İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın açıklamasına göre PKK'lı oldukları değerlendirilen teröristlerin, saldırıda kullandıkları şarjörleri ters bantla birbirine yapıştırdığı belirlendi. Teröristlerin şarjör değiştirirken zaman harcamamak için bu yöntemi kullandığı biliniyor.

İstanbul Ortaköy'deki saldırıda 39 kişiyi katleden ve DEAŞ mensubu olduğu değerlendirilen terörist de aynı yöntemi kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...