Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ocak 2018 00:12

Jandarma ve polis 4 gündür kayıp olan yaşlı adamı arıyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 4 gün önce evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 72 yaşındaki Nizamettin’in Havadar’ı jandarma ve polis ekipleri ilçe merkezinde vatandaşlarla birlikte arıyor.

Jandarma ve polis 4 gündür kayıp olan yaşlı adamı arıyor
jandarma,,kayıp adam,

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Beldesi Geyikbeli Mahallesi’ndeki evinden saat 15.00 sıralarında ‘Hayvanlara bakmaya gidiyorum’ diye çıkan ve bir daha kendisinden haber alınmayan evli ve 4 çocuk babası Nizamettin Havadar’ı arama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Jandarma ve AFAD ekipleri ilk iki gün arama kurtarma köpeği Afet ile arama yaptıktan sonra yaşlı adamın ilçe merkezinde görüldüğü haberi üzerine çalışmalarını sonlandırmıştı. 4 gündür bulunamayan yaşlı adam için jandarma ve polis ekipleri bu akşam yakınları ile birlikte arama çalışması başlattı. Kdz. Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül’ün yönetiminde jandarma ve polis ekipleri vatandaşlarla birlikte sahil bandında bulunan parkları, ağaçların etrafını, kayık, tekne ve bazı binaların bodrum katlarını didik didik aradı. Kdz. Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül çalışmalar sırasında bazı kurumların özel güvenlik görevlileri, sokak satıcıları ile vatandaşlara 4 gündür kayıp olan Nizamettin Havadar’ın fotoğraflarını gösterip kendisini görüp görmediklerini sordu. Yüzbaşı Bülbül, vatandaşlardan kayıp olan şahsı gördüklerinde 156 ya da 155’e ihbar hatlarını arayarak bilgi vermelerini istedi. Jandarma ve polis ekipleri ilçe merkezinde yaklaşık 4 saat boyunca geniş bir alanda arama çalışması yapmasına rağmen kayıp şahsa ulaşamadı.

Kandilli Beldesi Geyikbeli Mahallesi Muhtarı Tahsin Arslan, gece-gündüz uyumadan 4 gündür Nizamettin Havadar’ı aradıklarını belirterek, şu ana kadar bir sonuç alamadıklarını söyledi. Havadar’ın ilçe merkezinde görüldüğünün söylenmesi üzerine bu akşam jandarma ve polis ekipleri ile birlikte sahil bandı, liman bölgesi ve katlı otopark gibi bir çok noktada arama çalışması yapıldığını dile getiren Arslan, kendisini bulana kadarda aramalara devam edeceklerini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...