Tgrt Haber
19 Ağustos 2021 08:20

Kabine salgın gündemiyle toplanıyor: Yeni tedbirler olacak mı?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine’nin gündeminde koronavirüs salgını ve yeni tedbirler olacak.

Kabine salgın gündemiyle toplanıyor: Yeni tedbirler olacak mı?
kabine toplantısı,koronavirüs,kovid 19,salgın,HES kodu,sel,karadeniz,afganistan,erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanacak. Kabine toplantısında son dönemde artan vakalar ve can kayıpları ele alınacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da sunum yapacağı toplantıda aşılama süreci de değerlendirilecek.

AŞISIZLARA KISITLAMA GÜNDEMDE

Artan vaka sayılarını kontrol altında tutabilmek için olmayanların ya da HES kodunu göstermeyenlerin kalabalık ve kapalı mekanlara girişlerinin engellenmesi gibi tedbirlerin masaya yatırılması bekleniyor.

YÜZ YÜZE EĞİTİM TEDBİRLERİ

Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer toplantıya ilk defa katılacak. Toplantıda sunum yapması beklenen Özer’in 6 Eylül’de yüz yüze eğitime geçilmesi için açılması planlanan okullarda alınacak tedbirler hakkında Kabine’yi bilgilendirecek.

SEL VE ORMAN YANGINLARI MASADA

Toplantıda, Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketi ve ülke genelindeki orman yangınları da ele alınacak. Ayrıca, tüm dünyanın yakından takip ettiği Afganistan’daki gelişmeler de Kabine’nin gündeminde yer alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...