Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Eylül 2021 08:00

Kabine toplanıyor! Bakan Muş fahiş fiyatlarla ilgili sunum yapacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üç haftalık aranın ardından bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Kabinenin ana gündem maddesi marketlerdeki fahiş fiyatlar. Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un kabinede sunum gerçekleştireceği öğrenilirken çıkacak kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak.

Kabine toplanıyor! Bakan Muş fahiş fiyatlarla ilgili sunum yapacak
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi,kabine,cumhurbaşkanı erdoğan

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe'de toplanacak. Toplantıda vaka sayısında tırmanış ve  Amerika Birleşik Devletleri ziyaretinin yansımaları ele alınacak. Artan vaka sayıları ile birlikte yeni tedbirler gelir mi soru da kabine toplantısında yanıt bulacak.

FAHİŞ FİYAT VE VAKALAR GÜNDEMDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan fahiş fiyat artışı ile ilgili harekete geçileceğini belirtti. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, zincir marketler için müfettiş görevlendirdiğini belirtmesinin üzerine toplantıda fiyat denetimlerine ilişkin sunum gerçekleştirecek. Vaka sayısındaki korkunç yükselişin ardından, kış aylarıyla birlikte yeni tedbirler gelir mi sorusu toplantının önemli gündem maddesi arasında yer alıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, son durumu aktararak gündeme ilişkin açıklamalar yapacak.

ABD ZİYARETİ VE SOÇİ'DEKİ SURİYE ZİRVESİ KONUŞULACAK

Toplantının önemli başlıklarından birisi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için gittiği ABD ziyareti olacak. Erdoğan, "Türk- Amerikan ilişkileri için sağlıklı bir sürecin işlemediğini söyleyemem" değerlendirmesinde bulunmuştu.

YENİ YASAMA YILI BAŞLIYOR

29 Eylül'de gerçeklecek Soçi'deki Suriye Zirvesi'nde, bölgedeki son durum ve Türkiye Rusya ilişkisi ele alınacak. 1 Ekim'de TBMM'de yeni yasama yılı başlayacak. Meclis gündemine öncelikli olarak hangi yasaların geleceği ve çalışma takvimi toplantıda değerlendirilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...