Tgrt Haber
12 Şubat 2015 19:10

Kaçak sigaraların üstünde Polat Alemdar'ın resmi

Edirne'de polis ekiplerince yılbaşından bu yana yapılan kontrollerde 36 bin 600 karton sigara, 900 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Kaçak sigaraların üstünde Polat Alemdar'ın resmi
kaçak sigara, polat alemdar,

Bazı sigara paketlerinde Kurtlar Vadisi dizisinde Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar karakterinden esinlenerek Kuzey Irak'ta üretildiği belirtilen, üzerinde fotoğrafı olan sigara paketleri dikkat çekti. Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipler, yılbaşından bu yana kaçak sigara sattığı tespit edilen işyerlerinde yaptığı kontrollerde 36 bin 600 karton sigara ele geçirdi. Ayrıca 900 şişe de kaçak içki bulundu. Olaylarla ilgili olarak 10 şüpheli hakkında soruşturma başlatılırken, 2 bin 500 kartonda üzerinde Kurtlar Vadisi dizisinde Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar karakterinden esinlenerek Kuzey Irak'ta üretildiği belirtilen sigara paketleri dikkat çekti. Paketlerde Necati Şaşmaz'ın fotoğrafı yer alırken, sigaraların Kuzey Irak'taki fabrikada üretildiği ve Türkiye'ye kaçak olarak getirildiği tespit edildi. Olaylara ilişkin soruşturmalar sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...