Tgrt Haber
18 Haziran 2022 08:40 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 08:47

Cinayet gibi kazada kahreden detaylar: Köyünden İstanbul’a çalışmak için gelmiş

İstanbul Kadıköy’de Rıhtım Caddesi’nde yürürken denize düşen ve kimsenin yardım etmediği öne sürülen 25 yaşındaki Ahmet M.’nin cansız bedenine ulaşıldı. Köyünden çalışmak için İstanbul’a geldiği öğrenilen Ahmet’in bir arkadaşı ise cinayet şüphesi ile gözaltına alındı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
kadıköy,cinayet,kaza

İstanbul’un göbeği olan Kadıköy’de sahil şeridinde yürürken bir anda denize düşen Ahmet M.’nin denizden cesedi çıkarıldı. Düştüğünü çok sayıda kişinin gördüğü ancak kimsenin Ahmet’e yardım etmediği iddialarının ardından olayın cinayet olabileceği şüphesi üzerinde duran ekipler, maktulün düştüğü esnada yanında olan arkadaşını gözaltına aldı.

Cinayet gibi kazada kahreden detaylar: Köyünden İstanbul’a çalışmak için gelmiş

VÜCUDUNDA DARP İZLERİ TESPİT EDİLDİ

Gözaltına alınan şüphelinin, Ahmet M.'nin denize düşmesinden sonra olay yerinden kaçtığı saptandı. Ahmet M.'nin vücudunda yapılan ilk incelemelerde darp izleri olduğu tespit edildi. Öte yandan Ahmet’in köyünden İstanbul’a çalışmak için geldiği öğrenildi.

Cinayet gibi kazada kahreden detaylar: Köyünden İstanbul’a çalışmak için gelmiş

NE OLMUŞTU?

Kadıköy Rıhtım Caddesi sahil şeridinde, dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Ahmet M. İsimli 25 yaşındaki genç, sahil şeridinde yürüdüğü esnada dengesini kaybederek denize düştü. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Denizde arama yapan deniz polisleri şahsın cansız bedenini kıyıya çıkardı. Polis ekipleri konuya ilişkin çalışma başlatırken, hayatını kaybettiği belirlenen şahsın cesedi sağlık ekiplerine teslim edildi.

Cinayet gibi kazada kahreden detaylar: Köyünden İstanbul’a çalışmak için gelmiş

“ÇOK İNSAN VARMIŞ AMA KİMSE YARDIM ETMEMİŞ”

Öte yandan çevredeki vatandaşlar ise şahsın, denize düştüğü esnada kimsenin yardım etmediğini belirterek duruma sitem etti. Yaşanan olaya ilişkin konuşan çevre esnafından Mehmet Gürbüz, “Ben de kalabalığı görünce gittim. Olay yerindeki bir arkadaş şahsın denize düştüğünü görmüş ama çevreden kimse kurtarmak için yardım etmemiş. Olayın yaşandığı esnada çok sayıda insan oradan geçiyormuş. Kimsenin yardımcı olmadığını söyledi” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İlyas Erdeğmiş 18 Haziran 2022 10:26

Bir kedi.Olsaydı.Denize atlayan çok kişiyi görürdük.Yazıklar olsun.

Sonraki Haber Yükleniyor...