Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2022 07:59 - Güncelleme : 20 May 2022 09:17

Rüşvet operasyonu Kadıköy'den sonra Maltepe Belediyesi'ne de sıçradı!

Son dakika haberi: Geçtiğimiz günlerde Kadıköy Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonu bu sefer Maltepe Belediyesi'ne sıçradı. Mali suçlarla mücadele polisi tarafından Maltepe Belediyesi'ne yapılan operasyonda 10'u kamu görevlisi toplam 18 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Rüşvet operasyonu Kadıköy'den sonra Maltepe Belediyesi'ne de sıçradı!
kadıköy,maltepe,rüşvet,operasyon

İstanbul'da Kadıköy'den sonra bir belediyede daha rüşvet operasyonu düzenlendi. Mali suçlarla mücadele polisi Maltepe Belediyesi'nde rüşvet operasyonu başlattı.  Operasyon kapsamında 18 kişi için gözaltı kararı verildi. Hakkında gözaltı kararı çıkarılanlardan çoğunluğu Maltepe Belediyesinde görevli üst yönetici ve zabıta olmak üzere 10'u kamu görevlisi 18 şüpheliye 'örgütlü olarak rüşvet almak, vermek' 'aracılık etmek' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçları iddiasıyla operasyon düzenlendi.

BAŞKAN YARDIMCISI 2 KİŞİ VE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ VAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, suçun işlendiği dönemde Maltepe Belediyesinde başkan yardımcılığı yapan 2 kişi ile özel kalem müdürlüğü görevini yürüten zanlının da aralarında bulunduğu şüphelilerin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlattı.

Devam eden operasyon kapsamında şüphelilerin birçoğunun gözaltına alındığı, adreslerdeki aramaların sürdüğü bildirildi.

KADIKÖY'DEKİ RÜŞVET OPERASYONU

Haftabaşında Kadıköy Belediyesi'nde de rüşvet operasyonu düzenlenmişti. Operasyon kapsamında 5 ilde 224 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...