Tgrt Haber
30 Haziran 2022 07:56 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 08:06

Kadın cinayetini önlemek isterken öldürüldü

Adana’da Durmuş Yıldız, uzaklaştırma kararı olmasına rağmen ayrılma aşamasındaki eli Cansu Yıldız’ın çalıştığı fabrikaya gitti. Çift kısa sürede sonra tartışmaya başlarken kadını korumak isteyen ve kavgada araya giden Tolga Kılıç, Durmuş Yılmaz tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İHA/AA
Kadın cinayetini önlemek isterken öldürüldü
adana,cinayet

Adana’nın Merkez Sarıçam ilçesinde meydana gelen olayda Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada çalışan karısı Cansu Y'nin yanına gelen ve uzaklaştırma kararı olduğu belirtilen Durmuş Yıldız ile eşi Cansu Yıldız arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı. Bu sırada Durmuş Yıldız eşi ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü V.K'nin boğazına bıçak dayayıp kısa süre rehin aldı, Cansu Yıldız ise olay yerinden kaçtı.

ARAYA GİREN ADAMI BIÇAKLADI

Çevredekilerin müdahalesi sonrasında V.K.’ı bırakan Durmuş Yıldız, Cansu Yıldız’ı aramak istediği sırada kendisine müdahale eden Tolga Kılıç’ı bıçakladı. Yaralanan Tolga Kılıç kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan Durmuş Yıldız, İncirlik Park Alanı'nda uygulama yapan Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Kadın cinayetini önlemek isterken öldürüldü

ÖLDÜRÜLEN ADAMIN KARISI TEPKİ GÖSTERDİ

Polis ekiplerinin araması sonucu fabrika içerisinde bulunan Cansu Yıldız’a Tolga Kılıç’ın karısı Makbule Kılıç, "Benim kocamın ne suçu vardı. Her şey senin yüzünden oldu." diyerek tepki gösterdi. Makbule Kılıç daha sonra fabrikada bir yere oturarak gözyaşlarına boğuldu.

Kadın cinayetini önlemek isterken öldürüldü

Kadın cinayetini önlemek isterken öldürüldü

Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...