Tgrt Haber
23 Temmuz 2022 07:48 - Güncelleme : 23 Temmuz 2022 13:09

Bir kadın cinayeti daha! Önce öldürdü, ardından intihar etti

Muğla’da bir evden yükselen silah sesleri üzerine yapılan ihbarda, eve giren polisler acı manzarayla karşılaştı. Önce evdeki genç kadını vuran kişi, aynı silahla intihar etti.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
kadın cinayeti,intihar,muğla

Muğla Fethiye’de bir kadını tabanca ile öldüren kişi ardından aynı silahla kendi yaşamına son verdi. Yapılan incelemelerde kadının 29 yaşındaki Derya Tekin, intihar eden adamın ise 34 yaşındaki Fatih Eryılmaz olduğu belirlendi.

Bir kadın cinayeti daha! Önce öldürdü, ardından intihar etti

KOMŞULAR İHBAR ETTİ

Menteşeoğlu Mahallesi Ali Galip Met Caddesi'ndeki bir evde meydana gelen olayda, silah sesleri duyan vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, evde34 yaşındaki Fatih Eryılmaz ile 29 yaşındaki Derya Tekin'in silahla vurulmuş halde buldu.

Bir kadın cinayeti daha! Önce öldürdü, ardından intihar etti

ÖNCE KADINI VURDU SONRA İNTİHAR ETTİ

Ekipler yaptıkları çalışmada, Fatih Eryılmaz'ın tabancayla Derya Tekin'i öldürdükten sonra intihar ettiğini tespit etti.

Cumhuriyet savcısı ile ekiplerin incelemesinin ardından cesetler, Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olay ile ilgili soruşturmayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...