Tgrt Haber
20 Aralık 2014 09:53

Kadın kıyafeti giyip öldürdüğü anne-kızın cenazesine katıldı

63 bıçak darbesiyle Fatma Geçitli ve kızını öldüren Aydoğan Ü., 'Eşimin dedikosunu yapıyordu' dedi. Soğuk kanlı katil, kurbanlarının cenazesine katılıp, tabutlarını bile taşımış...

Kadın kıyafeti giyip öldürdüğü anne-kızın cenazesine katıldı
Katar,haber,Konya,Jandarma

Konya’nın Ilgın ilçesinde 13 Aralık gecesi meydana gelen olayda iki çocuk annesi Fatma Geçitli(40) ile kızı Betül Geçitli evlerinde bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet 3.5 yıldır Katar’da çalışan kocası Haziret Geçitli’nin ailesinden haber alaması üzerine ortaya çıktı. Yapılan otopside annenin 52, kızının da 11 yerinden bıçaklandığı saptandı.
Arama motorunda kontrol
Cinayeti aydınlatmak için kurulan özel ekip, Fatma Geçitli’nin 3’ü resmi nikâhlı olmak üzere 6 kez evlendiği öne sürülen komşusu G.Ü. ile görüştüğünü saptadı. G.Ü’nün çelişkili ifadeler vermesi üzerine Jandarma, zanlının tanınmamak için farklı kıyafet giyebileceği üzerinde durdu. Bunun üzerine G.Ü.’ye çalınan kıyafetinin olup olmadığını sordu. G.Ü. de hırka, patik, çorap, bone ve eşarbının olmadığını söyledi.
G.Ü. ifadesinde eşinin “Ben cezaevine girersem, bana bakar mısın?” dediğini söylemesi üzerine, Aydoğan Ü. gözaltına alındı. Bilgisayarındaki incelemede internetteki arama motorunda, ‘Aydoğan Ü. Göstere Köyü Cinayet’ diye yazarak, soruşturmada adını kontrol ettiği saptandı. Sorgulamada suçunu itiraf eden Aydoğan Ü., şunları söyledi:
3 ay önceden planlamış
“Köylüler eşimin evlilikleri hakkında dedikodu yapıyordu. Fatma Geçitli de yapınca kinlendim ve 3 ay önceden plan yaptım. Misafirliğe gittiğim için eve nasıl gireceğimi araştırdım. Camı olmayan havalandırma penceresinden altı kez gizlice eve girdim. Olay günü hırka, bone ve eşarpla ses çıkmasın diye patik ve üstüne çorap giydim. Yanıma iki bıçak alıp, pencereden girdim.
Bu sırada Fatma Geçitli beni fark eti. Boğuştuk. Onu defalarca bıçakladım. Bıçak eğilince ikincisini kullandım. O sırada Betül de uyandı. Sadece gözlerim görünüyordu ama Betül beni tanıyınca bıçakladım. Pişmanım. Kıyafetleri sobada yaktım, bıçakları da eşimle birlikte su kanalına attık.”
‘Çok kişiyi öldürecektim’
Eşi hakkında yapılan dedikodulara çok kızdığını belirten Aydoğan Ü.’nün, “Fatma Geçitli ile birlikte köydeki bazı kişileri de öldürmeyi planlıyordum. Yakalanmasaydım onları da öldürecektim” dediği belirtildi. Jandarma, Aydoğan Ü. ile eşi G.Ü.’nün cinayetlerin ardından anne ve kızın cenaze törenine katıldığı ve ailesine başsağlığı dilediğini de saptadı.
Çelik yelekle tatbikat
Çelik yelek giydirilen Aydoğan Ü.’ye dün tatbikat yaptırıldı. Katil Ü., evde yapılan tatbikatın ardından bıçakları attığı su kanalının yerini gösterdi. Aydoğan Ü. ile eşi G.Ü. ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...