Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ağustos 2022 16:25 - Güncelleme : 19 Ağustos 2022 16:26

Kadına şiddete tek eliyle müdahale etti: Hem dövdü, hem kayda aldı!

Türkiye’de kadına şiddetin ardı arkası kesilmezken, buna bir yenisi daha eklendi. Bir şahıs, aracın içinde bir kadını döverken dışarıdan başka bir vatandaş olaya müdahale etti. Olay anbean kameralara yansırken, videoya çeken şahsın soğukkanlılığı ise alkış aldı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
şiddet,kavga

Kadın cinayeti, kadına şiddet ve dahası… Türkiye sık sık güne bu haberlerle başlarken kısa süre önce buna bir yenisi daha eklendi. Bir şahıs, kenara çektiği aracının içerisinde kendinden daha güçsüz bir kadına şiddet uygularken görüntülendi.

Olaya şahitlik yapan başka bir vatandaşın ise müdahalesi alkış aldı. Aracın içinde kadına dayak atan kişiyi kayda alan kişi, olayın devamında ise şiddet uygulayan şahsı yere serdi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada da viral oldu.

HEM KAYDA ALDI HEM DÖVDÜ

Kadına şiddet olayını kayda alan kişinin, diğer eliyle şahsı yere sermesi de görenleri şaşkına çevirdi. Viral olan videoda şiddetin uzaması engellenirken, kadın ve erkeğin tekrar aynı arabaya binip gittikleri bildirildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...