Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Kasım 2021 12:20

Kadir İnanır'ın son sağlık durumu! Doktoru açıklama yaptı

Muğla'da aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, dün Denizli'de yoğun bakıma kaldırıldı. Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklamayı doktoru yaptı.

Kadir İnanır'ın son sağlık durumu! Doktoru açıklama yaptı
kadir inanır,hastalığı,hastalık

Muğla Ortaca'da Kadir İnanır, dün aniden rahatsızlanınca ambulansla Denizli'ye götürüldü. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan ünlü sanatçının sağlık durumuna ilişkin sosyal medyada birçok iddia ortaya atıldı. Bu iddialar, 'Beyin damarında pıhtı atması ve felç' olunca hayranları büyük bir üzüntü duydu. İnanır'ın yeğeni Levent İnanır ise dayısının beyninde pıhtı atması olduğu iddiasını yalanladı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan yeni açıklamada, "Kadir İnanır’ın sağlık durumu iyi, şu an felç durumu yok, takip ediliyor. Beyin damar tıkanıklığı şüphesiyle gözetim altında tutuluyor" denildi. 

Kadir İnanır'ın son sağlık durumu! Doktoru açıklama yaptı

Öte yandan Kadir İnanır'ın durumu ile ilgili dünkü ilk yazılı açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır’ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz."

''FELÇ DURUMU YOK''

Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır da sanatçının durumuyla ilgili açıklamada bulunmuş, felç riski ve yoğun bakım iddialarının gerçek olmadığını belirtmişti. Levent İnanır, "Dayı, sarı nokta nedeniyle yeni bir operasyon yaptırmıştı. Oradan bir pıhtı atması oldu, ama kan sulandırıcıyla sorun halloldu" demişti.

MELTEM CUMBUL'UN AÇIKLAMASI

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul da sosyal medya hesabından Kadir İnanır'ın durumu hakkında şu paylaşımda bulunmuştu:

"Kadir İnanır'ın herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Durumu stabil olmakla birlikte yalnızca tedbir amaçlı olarak doktorlar tarafından müşahade altında tutulmaktadır. Yanıltıcı bilgilendirmelere itibar edilmemesi kendisi ve ailesinin ricasıdır."

Kadir İnanır'ın son sağlık durumu! Doktoru açıklama yaptı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...