Tgrt Haber
31 May 2021 21:49

Kafe ve restoranlar açılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada kafe ve restoranların açılacağını duyurdu.

Kafe ve restoranlar açılıyor
Kafe ve restoranlar,Kafe ve restoranlar açılıyor,,Kafe ve restoranlar açıldı mı,,Kafe ve restoranlar 1 haziran,

Tüm Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısınından çıkan karara odaklandı. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Haziran'dan itibaren uygulanacak kararları açıkladı. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde kafe ve restoranlar sadece paket ve gel al servisle hizmet ediyordu. Milyonlarca esnafı ve çalışanı ilgilendiren karar kabine toplantısının ardından açıklandı. 

"PAZAR GÜNÜ HARİÇ 07.00-21.00 ARASINDA AÇIK OLACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  kafe ve restoranların 1 Haziran'dan itibaren yeniden açılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Yeme-içme yerleri 07.00-21.00 saatleri arasında belirlenen kurallara göre masaya servis yapabilecek, saat 24.00'e kadar paket servisini sürdürebilecek. Bu mekanlarda sokağa çıkma kısıtlaması olan pazar günü ise sadece paket servis hizmeti verilmeye devam edilecektir. Kahvehane, kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler kurallar çerçevesinde pazar günü hariç 07.00-21.00 arasında yarından itibaren çalışabilecek" dedi.

DÜĞÜN KISITLAMALARI DA KALDIRILDI

Kademeli normalleşme kararıyla birlikte 1 Haziran'dan itibaren düğün, nikah, nişan gibi etkinlikler yeniden yapılmaya başlayacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...