Tgrt Haber
01 Mart 2021 22:07

Kafeler ve restoranlara yüzde 50 sınırı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun süredir müşteri kabul edemeyen, restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler için kısıtlamaların gevşetildiğini duyurdu.

Kafeler ve restoranlara yüzde 50 sınırı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan millete seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun süredir pandemi yasakları nedeniyle paket servis hariç çalışamayan restoran, lokanta ve cafe gibi yiyecek-içeçek satışının yapıldığı işyerlerleriyle ilgili kısıtlamlarının gevşetildiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler, çok yüksek riskli iller dışında, Türkiye genelinde faaliyetlerini 07.00 ile 19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile sürdürebileceklerdir." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...