Tgrt Haber
22 Aralık 2018 04:58

Kağıthane’de otomobil tamirhanesinde yangın

Kağıthane’de bir otomobil tamirhanesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İş yeri içerisinde bulunan bir minibüs yangın sonrası kullanılamaz hale gelirken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Kağıthane’de otomobil tamirhanesinde yangın
kağıthane,,yangın,,otomobil tamirhanesi,

Yangın, saat 23:00 sıralarında Kağıthane Seyrantepe Mahallesi Başkır Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın giriş katında otomobil tamirhanesi olarak kullanılan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın esnasında içeride olan tüpler patlamaya başladı. Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınırken, iş yeri içerisinde bulunan tüpler dışarı çıkartıldı. 

Kağıthane’de otomobil tamirhanesinde yangın

Binada kalanlar tahliye edildi 
Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın giriş katında bulunan iş yerindeki çıkan yangın nedeniyle üst katlarda oturan vatandaşlar tahliye edildi. Sokak üzerinde yaşanan kısa süreli panik itfaiye ekiplerinin yangını tamamen söndürmesinin ardından sona erdi. Yangın esnasında otomobil tamirhanesi olarak kullanılan iş yeri içerisinde bulunan servis minibüsü de kullanılamaz hale gelirken, yangında can kaybı yaşanmadı.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Kağıthane’de otomobil tamirhanesinde yangın


Selim Bayraktar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...