Tgrt Haber
23 Nisan 2016 13:39

Kahraman, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman başkanlığındaki devlet erkanı, Anıtkabir'i ziyaret etti. Törene Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bakanlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katıldı.

Kahraman, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı
İsmail Kahraman, anıtkabir,

 İsmail Kahraman, Atatürk mozolesine üzerinde TBMM Başkanı yazan çelenki bıraktı. Ardından saygı duruşunda bulunan heyet İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Misak'ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan TBMM Başkanı İsmail Kahraman"Her tehlikeyi göze alarak, her türlü sıkıntıyı üstlenen milletimiz büyük çabalar üstlendi. Emeği geçenleri ve 1. TBMM üyelerinin payı hiçbir zaman unutulmayacaktır. Hedefimiz milletimizin hürriyetini koruyup muhasır medeniyetler seviyesinin ötesine geçmektir. Bu doğrultuda manevi ve milli değerlerimize bağlı kalarak çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti emin ellerdedir" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...