Tgrt Haber
30 May 2017 16:31

Kahraman: Türkiye artık yeni bir döneme girdi

TBMM Başkanı Kahraman, "Türkiye artık yeni bir döneme girdi, Siyasi partilerle, hükümetle, Meclisle, milletle topyekün elele, inşallah çok güzel ve iyi günlere yürüyeceğimize inanıyorum." dedi.

Kahraman: Türkiye artık yeni bir döneme girdi
TBMM,İsmail Kahraman,yeni dönem,Siyasi partiler,AK Parti Grubu,

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Meclis'ten uğurladı.

Erdoğan'ı uğurladıktan sonra, AA muhabirinin, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bin 44 gün sonra AK Parti Grubu'nda milletvekillerine hitap ettiğini" anımsatarak, görüşünü sorması üzerine Kahraman, Türkiye'nin artık yeni bir döneme girdiğini söyledi.
"Demokrasinin güzel tarafı herkesin fikrini söylemesidir"

Kahraman, bu anayasa değişikliği ile istikrar dönemine girileceğine inandığını belirterek, "Siyasi partilerle, hükümetle, Meclisle, milletle topyekün elele inşallah çok güzel ve iyi günlere yürüyeceğimize inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Muhalefetin, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Parti Grubu'nda konuşma yapamayacağına yönelik eleştirileriler olduğunun" anımsatılması üzerine Kahraman, "Eleştiri serbest, demokrasinin güzel tarafı herkesin fikrini söylemesidir." ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...