Tgrt Haber
16 Haziran 2022 10:23 - Güncelleme : 16 Haziran 2022 10:50

Kahramanmaraş’ta olaylı gece! Suriyelilerin kaldığı kampta kavga çıktı, polis müdahale etti

Kahramanmaraş’ta Suriyelilerin kaldığı kampta kavga çıktı, ortalık adeta savaş alanına döndü. İhbar sonrası olay yerine gelen polis ekipleri TOMA ile müdahalede bulundu. Yaşananlara ilişkin Kahramanmaraş Valiliği'nden yapılan açıklamada sükunetin sağlandığı ifade edilirken herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığı belirtildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Kahramanmaraş’ta olaylı gece! Suriyelilerin kaldığı kampta kavga çıktı, polis müdahale etti
Kahramanmaraş,suriyeli,kamp

Kahramanmaraş’ta olaylı gece. Suriyeli mültecilerin kaldığı kampta yaşanan kavga bir anda ortalığı savaş alanına çevirdi. İhbar sonrası polis ekipleri olay yerine geldi. TOMA’larla müdahalede bulunurken yaşananlara ilişkin Kahramanmaraş Valiliği’nden açıklama geldi. Söz konusu olayların yatıştırıldığı ifade edilirken önemli bir olumsuzluğun bulunmadığı duyuruldu.

“GEREKLİ MÜDAHALE YAPILDI”

Kahramanmaraş Valiliği tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

Haziran ayı itibariyle Suriyelilerin yeni geçici koruma başvurularının gerekli tahkikat ve mülakatlarının yapılarak Geçici Barınma Merkezlerinde alınması uygulanmasına başlanmıştır. Bu minvalde Kahramanmaraş Geçici Barınma Merkezine alınan bir grup Suriyelinin arasında bugün saat 21:00 sıralarında tartışma sonrası huzursuzluk çıkmış, akabinde kolluk birimlerimiz gerekli müdahaleyi yapmış ve sükunet sağlanmıştır. Önemli bir olumsuzluk bulunmamaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Kahramanmaraş’ta olaylı gece! Suriyelilerin kaldığı kampta kavga çıktı, polis müdahale etti

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...