Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 05:35 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 05:40

Kamyona çarpan otomobil hurdaya döndü! Feci kazada 1 ölü, 3 yaralı

Kastamonu’da aynı yolda önünde hareket halindeki kamyona çarpan otomobil adeta hurdaya döndü. Aracın paramparça olduğu feci kazada, otomobilde bulunan 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kamyona çarpan otomobil hurdaya döndü! Feci kazada 1 ölü, 3 yaralı
Kastamonu,Kaza

Kastamonu'da gece saatlerinde meydana gelen kazada, Ankara’dan geldikleri öğrenilen Fatih Yıldız idaresindeki otomobil, iddialara göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde seyreden Y.D. yönetimindeki kamyona arkadan hızlı bir şekilde çarptı.

OTOMOBİL PARAMPARÇA OLDU

Kaza sonucu kamyona arkadan çarptan otomobil adeta hurdaya döndü. Otomobiliin paramparça olduğu feci kazada, otomobil sürücüsü 26 yaşındak Fatih Yıldız ile annesi Güllü Yıldız ve kardeşi Evsa Yıldız (22) yaralandı. Yıldız'ın eşi Kübra Yıldız ise araç içerisinde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Kamyona çarpan otomobil hurdaya döndü! Feci kazada 1 ölü, 3 yaralı

Kazada araçta sıkışan diğer yaralılar ise, Kastamonu Belediyesi itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden kurtarılarak ambulansa bindirildi. Yaralılardan Güllü Yıldız, şehir merkezindeki özel bir hastaneye kaldırılırken, diğer yaralılar da Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kamyona çarpan otomobil hurdaya döndü! Feci kazada 1 ölü, 3 yaralı

Kazanın ardından polis ve trafik ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından kazada hayatını kaybeden Kübra Yıldız’ın cenazesi, sıkıştığı yerden kurtarılarak Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...