Tgrt Haber
15 Haziran 2017 17:07

Kanatsız melekler iş başında

Türk Kızılay'ı İstanbul şube başkanı İlhami Yıldırım ve yönetimi bu yıl 15 bin aileye ulaşmayı hedefledi.

Kanatsız melekler iş başında
türk kızılayı, yardım, kızılay,

'İÇİN RAHAT ARTIK BU HİLALİ GÖRÜNCE'

İstanbul'da ilçe ilçe sokak sokak gezen şube Başkan vekili Bahar Büşra Köylübay Yıldırım kadın Kolları Başkanı Zerrin Menteşeoğlu kadın Kolları Başkan vekili Seda Yıldırım ve yönetim kapı kapı dolaşarak hem yardım kolisi dağıttı hemde sohbet edip "biz varız " dedi.

Türk Kızılayı İstanbul Şubesi Kadın Kolları bünyesinde Başkan Zerrin Menteşeoğlu, Başbakan Binali Yıldırım'ın kızı Büşra Yıldırım Köylübay, gelini Seda Yıldırım ve torunu Sena Yıldırım ile Kızılay Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu hayırseverler, ihtiyaç sahiplerine "Ramazan Gıda Paketi" dağıttı. Her yıl milyonlarda ihtiyaç sahibine yardım eli uzatan Türk Kızılayı, ramazan ayı dolayısıyla da çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ramazan öncesi 12 milyon insana ulaşmayı hedefleyen Türk Kızılayı'nın kanatsız melekleri bu desteklerine devam ediyor. Türk Kızılayı ramazan boyunca yardımlarını sürdürüyor. İstanbul Şubesi Kadın Kolları bünyesinde bulunan önemli isimler, ihtiyaç sahiplerine "Ramazan Gıda Paketi" dağıttı. Hayırseverlerin bağışları ile yüzbinlerin sofrasını bereketlendiren Kızılay'ın "kanatsız melekleri" şu ana kadar 10 bin adet yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Aldıkları yardım nedeniyle oldukça mutlu olan vatandaşlar ise Kızılay'a hayır duasında bulundu. İhtiyaç sahipleri ayrıca Kızılay'ın ramazan ayı dışındaki günlerde de kendilerine yapılan yardımlardan duydukları memnuniyetleri dile getirdi. Türk Kızılayı ramazan boyunca yardımlarını sürdürüyor.

HEDEF 12 MİLYON İNSAN

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık ve Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, ramazan ayı boyunca bu yardımların devam edeceğini belirtti. Ramazanda Türkiye ve dünyada 12 milyon insana ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Kınık ve Yıldırım, ramazanın bir seferberlik olduğunu, bu ayda hem yardımseverlerin yardımlarını yoğunlaştırdığını hem de yardıma muhtaç insanların beklentilerinin arttığını belirtti.

Kanatsız melekler iş başında

Kanatsız melekler iş başında

Kanatsız melekler iş başında

Kanatsız melekler iş başında

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...