Tgrt Haber
07 Haziran 2022 11:29 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 11:41

Güpegündüz aparmanın kapısını sırtlayıp çalan hırsıza trajikomik tepki: Görsem takdir edeceğim

İstanbul Zeytinburnu’nda güpegündüz bir apartmanın demir kapısını sırtlayıp götüren hırsız, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kapının çalındığını gören apartman sakinin hırsıza verdiği trajikomik tepki gülümsetti.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Hırsız,İstanbul

İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan bir apartmanda meydana gelen hırsızlık olayı ‘yok artık’ dedirtti. Gündüz saatlerinde apartmanın önüne gelen hırsız, etrafı kolaçan ettikten sonra demir kapıyı söktü.

Apartmanın önünden ayrılmadan önce son kez sokağı kontrol eden hırsız, kapıyı sırtlayıp götürdü. Bir süre sonra kapının yerinde olmadığını gören apartman sakinleri, güvenlik kameralarını izledikten sonra kapının çalındığını gördü.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Güvenlik kameralarına yansıya görüntülerde, şüpheli kişi kaçarken kimseye yakalanmamak için çöp atmaya giden vatandaşın sokaktan geçmesini bekliyor. Söktüğü demir kapıyı sırtlayan şüpheli olay yerinden uzaklaşıyor.

“HELAL OLSUN, GÖRSEM TAKDİR EDECEĞİM”

Hırsızın kapıyı farklı günlerde 2 parça halinde çaldığını söyleyen apartman sakini Abdülhekim Tunç, hırsıza trajikomik bir tepki gösterdi. Tunç, “Arkadaşlar ve komşular görmüş. Bizim kapı yok, şaşırdık zaten. Bir kapının bir parçasını almışlar, sonra gelip büyük parçayı almışlar. Helal olsun, görsem takdir edeceğim. Vallahi alnından da öperim. Birini almış, gelmiş ikincisini de almış” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...