Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Aralık 2016 09:53

Kar tatili olan iller ve okullar hangileri | Okullar tatil mi 06.12.2016

Sondakika kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Van'da okulların tatil olduğu açıklandı. Van'ın dışında kar tatili olan iller, okullar tatil mi? sorularının cevabı haberimizde. MEB kar tatili olan iller açıklaması burada. Meteoroloji'den gelen bilgiler de burada...

Kar tatili olan iller ve okullar hangileri | Okullar tatil mi 06.12.2016
kar tatili, kar tatili olan iller, okullar tatil mi, kar tatil, hangi illerde okullar tatil,

Kar tatili olan ilelr hakkında beklenen açıklama geldi. Kar yağışının neredeyse tüm yurdu esir almasının ardından tatil olan okulların sayısı da artıyor. Bir çok ilçede eğitime ara verilmiş durumda. Bu ilçelerin isimlerini aşağıdan bulabilirisiniz. Tatil haberleri geldikçe sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

ARTVİN'DE KAR TATİLİ

- Artvin merkez ile Borçka ve Murgul ilçelerinde etkili kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi.

Artvin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kar ve buzlanma nedeniyle Artvin merkez, Borçka ve Murgul ilçelerindeki tüm okullarda eğitim öğretime bugün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, ayrıca il genelinde kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de bugün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Kar tatili olan iller ve okullar hangileri | Okullar tatil mi 06.12.2016

GİRESUN'DA KAR TATİLİ

Giresun'un 4 ilçesinde taşımalı öğrenim gören öğrenciler için eğitime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışının köy yollarında oluşturduğu olumuz koşullar nedeniyle Doğankent, Yağlıdere, Çanakçı ve Dereli ilçelerinde taşıma ile gelen öğrenciler için okullar bir gün tatil edildi.

BİNGÖL'DE KAR TATİLİ

Bingöl’ün Karlıova ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve merkeze bağlı köy okullarında 2 gün eğitime ara verildiği duyuruldu. Yani 5 ve 6 Aralık tarihleri tatil edildi.

VAN'DA OKULLARA KAR TATİLİ

Van'da sabaha karşı başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle birçok kırsal mahalle mezra yolu kapanırken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Van'ın merkez ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapışan açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle Van merkez, İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi" denildi.

Bazı öğrenciler ise tatilden habersiz geldikleri okullarında yönetimin uyarısı ile evlerine döndüler.

RİZE

Rize'nin Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerinde, kar yağışının ardından yaşanan buzlanma nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, dün akşamdan itibaren etkili olan kar yağışı sonucu oluşan buzlanma nedeniyle, bazı olumsuzlukların yaşanabileceği belirtildi.

Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerinde olumsuz hava koşullarının etkili olduğu ifade edilen açıklamada, meteorolojik veriler ışığında öğrencilerin sağlığı ve ulaşım güvenliği için bu ilçelerde, okul öncesi, temel eğitim, orta öğretim kurumları ile yaygın, özel öğretim ve özel eğitim kurumlarında bugün eğitime ara verildiği kaydedildi.

Açıklamada, iki ilçede, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personelin de bir gün idari izinli sayılması kararı alındığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...