Tgrt Haber
26 Eylül 2014 18:35

Karadeniz'de kaybolan kadın aranıyor

Rize'nin Fındıklı İlçesi'nde iki gün önce sahildeki bahçesinde Karadeniz'in dev dalgalarına kapılarak kaybolan 59 yaşındaki Mine Sağlam'ı arama çalışmaları sürüyor.

Karadeniz'de kaybolan kadın aranıyor
rize, karadeniz, kaybolan kadın,

Fındıklı ilçesi Sahil Mahallesi'nde oturan emekli memur Mine Sağlam, iki gün önce öğle saatlerinde deniz kenarındaki bahçesine gitti. Bu sırada Karadeniz'in dev dalgalarına kapıldığı belirtilen Mine Sağlam bir anda gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine AFAD, AKUT, Sahil Güvenlik ve polis ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Fırtına nedeniyle dün güçlükle yürütülen arama çalışmaları bu sabah fırtınanın etkisini yitirmesi ile yeniden başladı. Ekipler kıyı boyunca dürbünlerle deniz yüzeyi ve kıyısını taradı. Trabzon Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı Dalgıç ekibi de, Arılı deresinin denizle birleştiği noktada dalış yaparak arama çalışması yaptı. Kıyıda toplanan vatandaşlar da çalışmaları izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...