Tgrt Haber
21 Haziran 2021 14:19

Karakolda ölüme soruşturma: Son görüntüleri çıktı

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Esenyurt’ta polis karakolunda hayatını kaybeden Birol Yıldırım’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Karakolda hayatını kaybeden şahsın son görüntüleri de ortaya çıktı.

Karakolda ölüme soruşturma: Son görüntüleri çıktı
istanbul,esenyurt

Özel bir güvenlik şirketinde amir olarak çalışan Birol Yıldırım'ın mesai arkadaşı bir polis memuruyla tartışınca gözaltına alındı. Yıldırım da arkadaşının yanında karakola gitti. İddiaya göre orada yaşanan tartışma sonrasında 11 polis tarafından dövülerek öldürüldü.

Birol Yıldırım’ın son görüntülerini de karakolun güvenlik kamerası kaydetti. O görüntülerde Yıldırım, polislerin arasındaydı. Araya giren meslektaşlarına rağmen 42 yaşındaki adam, darbedildi.

Birol Yıldırım’ın, karakolda polislerce dövülerek öldürüldüğü iddiası Meclis’e de taşınmıştı. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı bir açıklama yaptı. Güvenlik kamerası kayıtlarının dikkatlice incelendiği karakoldaki herkesin ifadesine titizlikle baş vurularak, soruşturma açıldığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...