Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ekim 2014 20:13

Karaman'da yağış yüzünden yollar kapandı

Karaman'da etkili olan sağanak nedeniyle bazı köy yolları trafiğe kapanırken çok sayıda araç yolda kaldı.

Karaman'da yağış yüzünden yollar kapandı
karaman, sağanak yağış, köy yolları, Karaman-Zengen, Karaman -Güldere köy yolları, Genel olaylar haberleri, Genel olaylar,

Merkeze bağlı Güldere ve Zengen köylerinde aşırı yağış olduğu ve sel sularının Urgan Mahallesi'ne doğru geldiğinin öğrenilmesi üzerine polis ve belediye ekipleri mahallede bir dizi önlem aldı. Vatandaşlar uyarılırken Belediye Fen İşleri ekipleri taş ocakları mevkisinde setler yaparak, suyun mahalleye gelmesini önledi. Bu sırada sel suları yola taşınca Karaman- Zengen ve Karaman-Güldere köy yolu ulaşıma kapatıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir sel felaketi ile karşı karşıya olduklarını söyledi. Şu anda bir zarar olmadığını, her şeyin kontrol altında olduğunu ifade eden Çalışkan, "Belediye ekipleri olarak her türlü önlemi aldık. Şu anda yağışda çok fazla değil. Olayı kontrollü şekilde takip ediyoruz. İş makineleri ve ekiplerimiz çalışıyor. Sular çekilince, selin yola verdiği zarar ortaya çıkacak. Ona göre yolu trafiğe açacağız. Sıkıntı yok" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...