Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Mart 2018 09:02

Karayollarında durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarında durum
karayolları,,karayolları yol durumu,,yol durumu,

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Hopa-Borçka-Artvin yolunun 48, 60 ve 61. kilometrelerindeki Erenler2, Erenler3, Seyitler1 ve Seyitler2 tünellerinde bakım ve onarım faaliyetleri yürütülüyor. Bu nedenle bugün ve yarın 08.00-17.30 saatlerinde yolda ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Tosya-Osmancık yolunun 33-34. kilometrelerinde köprü yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı taşıt trafiğine kapatıldı. Ulaşıma, bölünmüş yolun diğer bandından iki yönlü izin veriliyor.

Susuz-Kars yolunun 18-20. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Uşak-Afyonkarahisar yolunun 38. kilometresinde Erkmen Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle trafik Afyonkarahisar Belediyesine ait toplayıcı yola yönlendiriliyor.

Nevşehir-Niğde yolunun 30-31. kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Kırıkhan-Reyhanlı yolunun 40-44. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kuşadası-Söke yolunun 5-12. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Çay-Akşehir yolunun 8-15. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...