Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Kasım 2014 08:42

Karı-koca İstanbul'da dehşeti yaşadı

Fatih'te, Ürdün uyruklu karı-koca, kiraladıkları dairede kimliği belirsiz kişiler tarafından elleri ve ayakları bağlanıp dövülerek gasp edildi.

Karı-koca İstanbul'da dehşeti yaşadı
karı koca, istanbul, ürdün,

Edinilen bilgiye göre, olay saat 19.00 sıralarında İskenderpaşa Mahallesi, Halit Efendi Sokak üzerindeki 3 nolu binanın 4'üncü katında meydana geldi. Bir süre önce oturdukları daireyi kiralayan Ürdün uyruklu Sami Züheyif (55) ile Maysun Muhammet (40) çiftinin kapısını kimliği belirsiz 4 kişi çaldı. Kapıyı açan çifti darp ederek ellerini ve ayaklarını bağlayan saldırganlar, evde bulunan 5 bin dolar ile bir miktar altın ve çiftin pasaportunu alarak kayıplara karıştı.  Daha sonra kendi imkanlarıyla ellerini çözen çift, durumu çevredeki vatandaşlara bildirdi. Vatandaşlar da olayı polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri darp edilen çifti ambulansla hastaneye götürdü. Olayı anlatan görgü tanığı Hüseyin Yağlıdan, mağdur olan Ürdün uyruklu çifti tanımadığını belirterek, “4 kişi daireye girmiş. Karı-kocanın ellerini kollarını bağlamışlar. İkisini de darp ettikten sonra gasp ederek kaçmışlar. Pencereden bağırma seslerini duyduk. Daha sonra polis geldi" diye konuştu.  Polis ekipleri, zanlıların yakalanması için araştırma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...