Tgrt Haber
05 Ocak 2015 10:39

Karşı gazetesinin sahibi iş arıyor

Karşı gazetesinin sahibi Turan Ababey işini kaybetti, şimdi taksicilik yapıyor.

Karşı gazetesinin sahibi iş arıyor
karşı gazetesi, gazete sahibi, turan ababey, taksicilik,

Turan Ababey, "Son olarak Ağaoğlu'nun reklamını aldık. İlanın bedeli 6800 liraydı. Twitter'da bu olay büyüdü. 3 yazarımız istifa etti. Bundan dolayı okuyucular da koptular. Çöküşün nedeni bu oldu. Ağaoğlu'ndan da o reklamın parasını alamadık" dedi.
Karşı gazetesinin sahibi tekstilci Turan Ababey, gazetenin kapanmasının ardından işini de kaybetti. Hacizlerle mücadele eden Ababey, bir akrabasının taksisinde şoförlük yapmaya başladı. Karşı gazetesi 'Yalana karşı gerçeğin gazetesi' sloganıyla 9 Şubat 2014'te yayın hayatına başlamıştı. 65 gün sonra, 14 Nisan'daki son sayısıyla okuyucularına veda etti. Gazetenin sahibi Turan Ababey, çalışanların paralarını ödememekle suçlandı. Daha sonra da sessiz sedasız ortadan kayboldu. İstanbul sokaklarında gece taksicilik yapmaya başlayan Ababey, şimdilerde iş arıyor.
Konuyla ilgili olarak konuşan Ababey şunları söyledi:
"Mecburen takside çalışmaya başladım. Öğle saat 15.00'te başlıyorum. Sabah 04.00'te arabayı teslim ediyorum. Günlük kazancım hafta içi 60-70, hafta sonu ise 100 liraya çıkıyor. Ama bel fıtığı nedeniyle oldukça zorlanıyorum. Son birkaç gündür de çalışmaya çıkamadım. Gazetenin en tepe yöneticisinden çaycısına kadar kimse benim durumuma düşmedi. Buradan da tekstil firması sahiplerine duyuruyorum. Tekstil işinden iyi anlıyorum. İş arıyorum. Biz bir gazete kurduk. Kötü bir şey yapmadık. İnsanların doğruya ulaşması için iyi bir işti. Yine olsa yine yaparım."
Kaynak : Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...