Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2022 15:22 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:36

Kars'ta meydan savaşı gibi kavga! 8 kişi yaralandı

Kars'ta 2 grup arasında sabah saatlerinde hayvan pazarında başlayan tartışma, kent merkezinde kavgaya döndü. Silah ve sopaların kullanıldığı kavgada, 8 kişi yaralanırken yol yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kars'ta meydan savaşı gibi kavga! 8 kişi yaralandı
kars,kavga,yaralı

Kars Hayvan Pazarı'nda 2 grup arasında başlayan tartışma, öğle saatlerinde İsmail Aytemiz Caddesi’nde kavgaya döndü. Silah ve sopaların kullanıldığı kavgada, her 2 gruptan toplam 8 kişi yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Polis ekiplerinin bölgeye gelmesiyle taraflar ayrılırken yaralılar ambulans ve çevredeki vatandaşlarca hastaneye sevk edildi. Bölgeye gelen İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ise olayla ilgili bilgi aldıktan sonra kentte güvenliğin sağlanması için gerekli talimatları iletti. 

Kars'ta meydan savaşı gibi kavga! 8 kişi yaralandı

HASTANEDE DE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Araç ve yaya trafiğine kapatılan caddede Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince inceleme başlatıldı. Öte yandan çeşitli yerlerinden yaralan 8 kişi kentteki hastanelerde tedavi altına alındı. Polis her iki hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kars'ta meydan savaşı gibi kavga! 8 kişi yaralandı

Olayla ilgili tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...