Tgrt Haber
26 Eylül 2017 19:49

Kartal Belediyesi'nin 'Akgezenler' paylaşımı büyük tepkiye yol açtı

CHP'li Kartal Belediyesi, büyük bir skandala imza atarak sosyal medyadan tartışmalara yol açan 'Akgezenler' paylaşımı yaptı. Kartal Belediyesi'nin paylaşımı sonrası özellikle AK Partili seçmenlerden büyük tepki gelmeye devam ediyor.

Kartal Belediyesi'nin 'Akgezenler' paylaşımı büyük tepkiye yol açtı
kartal belediyesi,ak gezenler,skandal

Ahmet Aydemir-Türkiye gazetesi / ''Dünya Engelliler Günü Şenliği''nde engelli sunucuya sert bir şekilde vurarak ne kadar samimiyetsiz olduğunu gösteren CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün skandal olayının ardından, Belediyenin resmî Twitter hesabından bugün bölgedeki bazı kesimi aşağılayıcı bir paylaşım yapıldı. Paylaşımın kısa sürede aldığı tepkilerin ardından belediye, bir özür mesajı yayınlamak zorunda kaldı. 

''Günaydın Kartal'' başlıklı yazıda, Meşhur dizi Game of Thrones'tan bahsedildiği öne sürülerek, ingilizce ''winter is coming'' (Kış geldi) paylaşımı yapıldı. Kışın gelmesiyle birlikte ''akyürüyenler de ortaya çıkıverir. Hani böyle zombi gibi yürüyüp de kendi cehaletlerini şey pardon ölümlerini ortalığa yaymaya çalışıyorlar filan'' gibi ifadeler kullanıldı. Bu benzetmenin bölgede yaşayan ve AK Parti'yi savunanlara yönelik yapıldığını düşünen bazı sosyal medya kullanıcıları ise ''Belediyecilik değil, soytarılık yapıyor'' şeklinde tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ardından belediyenin resmî Twitter hesabı üzerinden bir özür Tweet'i yayınlandı. 

İşte o paylaşım:

Günaydın Kartal,
Kış mı geliyor? Evet evet "kış geliyor" Nam-ı diğer "winter is coming" :) Sonra işte akyürüyenler de çıkıverir ortaya... Onlar çıkmazsa hatırımız kalır; isimleri de pek manidar... Meşhur dizi Game of Thrones'tan bahsediyorum tabi ki, akyürüyenler filan deyince, siz ne sandınız ki? :) Hani böyle zombi gibi yürüyüp de kendi cehaletlerini şey pardon ölümlerini ortalığa yaymaya çalışıyorlar filan... Pek de çirkinler, pek... Yobazlık böyle yüze bir çirkinlik mi veriyor, bir acayiplik mi nedir bilinmez?!!??
Sabah sabah dizi muhabbetinin dibine vurmuşken, şakayı bir yana bırakıp güzel bir kış olmasını dileyelim bari, bir de akyürüyenlerin mümkünse Dünya'nın hiçbir yerinde olmamasını dileyelim ;)
Herkesin mutlu ve sıcak yuvasında geçirebileceği güzel bir kış olması dileğiyle,

TEPKİLER GECİKMEDİ!

Belediyenin küstah paylaşımının ardından birçok kesimden tepkiler yağdı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:
 

TEPKİ GELİNCE KIVIRDI!

Belediyenin resmî hesabı üzerinden yapılan küstah paylaşıma tepkiler gelince, özür mesajı ile kıvırmaya çalışıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...