Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2020 12:04 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:10

Kask takmayan, ehliyeti olmayan motosiklet sürücülerine ceza

Fatih’te polis ekipleri motosiklet sürücülerini denetledi. Helikopter destekli motosiklet uygulamasında kaskını takmayan ve ehliyeti olmayan sürücülere ceza kesildi.

Kask takmayan, ehliyeti olmayan motosiklet sürücülerine ceza
kask,

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine yönelik trafik uygulaması yapıldı. Fatih ilçesinde yapılan uygulamada motosiklet kaskı takmayan, ehliyeti olmayan ve ruhsatsız sürücülere cezai işlem yapıldı. Ehliyet ve ruhsatı olmayan bir motosiklet kuryesine ise 5 bin lira ceza kesilirken, motoruna çekici tarafından el konuldu.

İş yerine her sabah motosiklet ile gittiğini ifade eden Sercan Ortaç, “İyi bir şey yapıyorlar. Çünkü ehliyetsiz gezen kasksız gezen çok insan var. Bu da trafikte motorcuların o ehliyetsiz, kasksız olanları yüzünden motosiklet sürücüleri için kötü bir algı oluşturuyor. Biz kaskımızı takıyoruz. Hava sıcak olmasa montumu da giyeceğim. Bunu sürekli yapıyorlar zaten. İyi bir şey. Bende hiçbir şey eksik değil. Her şeyim tam” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...