Tgrt Haber
30 Haziran 2021 12:19

Katarlı öğrenci iddiasına sert tepki: Tepeden tırnağa hepsi yalan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'na, "Türkiye, CHP zihniyetinin yalan ve iftira zulmüne maruz kalmaktadır. Bunun adı da bir yalan terörüdür." sözleriyle sert tepki gösterdi

Katarlı öğrenci iddiasına sert tepki: Tepeden tırnağa hepsi yalan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu.

"BUNUN ADI YALAN TERÖRÜDÜR"

Türkiye, CHP zihniyetinin yalan ve iftira zulmüne maruz kalmaktadır diye konuşan Erdoğan, "Bunun adı da bir yalan terörüdür" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'na, "Ruh hastasına ayıracak zamanımız yok" sözleriyle sert tepki gösterdi.

KATARLILARA SINAVSIZ TIP İDDİASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Katarlı öğrencilerin üniversitelere sınavsız alınacağı iddiasına ilişkin açıklamalarını, "Katarlı öğrencilerin sınavsız tıp fakültesine gireceği yalanını utanmadan 2 milyon 600 bin öğrenciye saygı duymadan tekrarlayacak kadar alçalabilen bir kafa bulunuyor." sözleriyle eleştirdi.

Gençlere seslenen Erdoğan "Ülkemizin tüm gençlerinin, Kılıçdaroğlu'nun ve CHP yöneticilerinin yakalarına yapışıp, bu rezilliğin hesabını soracaklarına inanıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP böyle bir yalandan nasıl bir çıkar sağlamıştır" ifadelerini kullandı.

"BUNLAR DEVLET DEĞİL ZİLLET"

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti;

"Biz iktidar olduk, bizden önceki borçlanmaları ödemedik mi? Ödedik, ödüyoruz. Niye? Devlet budur da onun için ama bunlar devlet değil zillet." ifadelerini kullandı.

ERKEN SEÇİM İDDİALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim ile ilgili yaptığı açıklamada, "Haziran 2023 Türkiye'nin seçim takvimidir." ifadelerini kullandı

KANAL İSTANBUL TARTIŞMALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıkım siyaseti CHP zihniyetinin genlerinde var

Erdoğan: "Kanal İstanbul konusundaki beyanlarıyla bile ne anayasa ne yasa ne devlet adabı tanıdıklarını, millete zerre kadar saygılarının olmadığını açıkça ortaya koymaktadırlar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...