Tgrt Haber
12 Şubat 2015 11:38

Katili kayınbiraderi çıktı

Mersin'de iple boğulduktan sonra boğazı kesilerek öldürülen kadının katil zanlısı kayınbiraderi çıktı. Adliyeye sevk edilen zanlı, 'Her ölümün bir sebebi var' dedi.

Katili kayınbiraderi çıktı
katil, kayınbirader

Edinilen bilgiye göre olay, 12 Ocak tarihinde merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerindeki Şahin Apartmanı'nda meydana geldi. Eşi ve oğlu İstanbul'da çalıştığı için kızı ile birlikte yaşayan 2 çocuk annesi Nurcan Bıyıklı (51), gece eve gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce önce iple boğuldu, ardından boğazı kesilerek öldürüldü. Bıyıklı'nın cesedi, bir şirkette çalışan kızı Özlem Bıyıklı'nın annesine cep telefonu ile ulaşamayınca haber verdiği komşularının eve gelmesiyle bulundu.
Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Cinayet Büro Amirliği ekipleri, elde ettiği bilgiler ışığında öldürülen kadının İstanbul'da çalışan kayınbiraderi F.B.'yi (36) gözaltına alarak Mersin'e getirdi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenilen zanlının, ifadesinde, ağabeyinden 4 bin lira alacağı olduğunu, parayı istemek için evine gittiğinde yengesi ile tartıştıklarını, çıkan tartışma sonrası yengesini öldürerek evde bulunan bir miktar parayı alıp kaçtığını söylediği belirtildi.
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı, gazetecilerin sorularına, "Her ölümün bir sebebi vardır. Önemli bir sebep var" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...