Tgrt Haber
12 Mart 2014 07:17

Kaybolan uçakla ilgili kritik gelişme

Malezya'da kaybolan Malezya Havayoluna ait 370 sefer sayılı uçağın, belirlenmiş rotasından yüzlerce mil sapmış olduğunun tespit edildiği ifade edildi.

Kaybolan uçakla ilgili kritik gelişme
kaybolan malezya uçağı,kritik gelişme,uçak,kaybolan uçak,rota,mil,

Malezya Hava Kuvvetleri'nden bir yetkilinin yaptığı açıklamaya göre, uçaktan son olarak alınan sinyalin, uçağın normal rotasından yüzlerce mil uzaktaki Malakka Boğazı'nda yer alan Pulau Perak isimli küçük bir adanın üzerine kadar izi sürüldü. Bu noktanın ise uçağın normal rotasının tam tersi yönünde olduğu belirtildi. Rotasından saparak Malezya'nın batı yakasına doğru giden uçağın aynı zamanda irtifasını da düşürdüğü ve bu halde en az 500 kilometre gittiği iddia edildi.Soruşturmalara yakın sivil bir kaynak tarafından yapılan açıklamada ise bu iddiaların mevcut teorilerden birisi olduğu ve doğru olup olmadığının kontrol edildiği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...