Tgrt Haber
14 Ağustos 2022 07:28 - Güncelleme : 14 Ağustos 2022 08:06

Kayınbaba ile eski damadın kavgasında silahlar ve bıçaklar konuştu: 2 ölü, 2 yaralı

Yozgat’ta bir kişi ile eski damadı arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce silahlar ve bıçaklar çekildi. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kayınbaba ile eski damadın kavgasında silahlar ve bıçaklar konuştu: 2 ölü, 2 yaralı
yozgat,kavga,ölüm

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde kayınbaba ile eski damat arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavga ölümle sonuçlandı.

Kayınbaba Kadir Günaydın ile eski damadı Oğuz Arslan arasında ailevi nedenlerden ötürü tartışma çıktı. Kayınbaba Kadir Günaydın, eski damadı Oğuz Arslan hakkında polis merkezine şikâyette bulundu.

TARAFLAR TÜFEKLERE SARILDI

Taraflar daha sonra Agahefendi Mahallesinde tekrar karşılaştı. Kayınbaba Kadir Günaydın, yanında bulunan av tüfeği ile eski damadı Oğuz Arslan’ı yaraladı. Yaralanan Oğuz Arslan da aracından aldığı tüfekle eski kayınbabası ve kaynanası N.G.'ye ateş ederek yaraladı.

BİRBİRLERİNİ BIÇAKLADILAR

Olay yerine gelen Oğuz Arslan’ın kardeşi A.A. da bıçakla Kadir Günaydın’ı bıçakladı. Babası ve annesinin yaralandığını gören F.G. de A.A.’yı elinden bıçaklayarak yaraladı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. 112 sağlık ekiplerince yaralılar Sorgun Devlet Hastanesine kaldırılırken Kadir Günaydın ve Oğuz Arslan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kayınbaba ile eski damadın kavgasında silahlar ve bıçaklar konuştu: 2 ölü, 2 yaralı
Hayatını kaybeden Kadir Günaydın

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...