Tgrt Haber
31 May 2014 20:23

Kayınpederini öldürmüştü, şimdi de eşi ölü bulundu

Adana’da ailesinin huzurunu bozduğu gerekçesiyle kayınpederini tüfekle öldürüp kaçan şahsın dünden bu yana haber alınamayan karısı da bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu.

Kayınpederini öldürmüştü, şimdi de eşi ölü bulundu
kayınpeder, ölüm, adana,

Bir böcek ilaçlama şirketinde çalışan Haydar D. (43), iddiaya göre dün hastaneye gideceklerini söyleyerek eşi Tijen D. (34) ile birlikte evden çıktı. Eşi Tijen D. ile evden çıkan Haydar D., akşam saat 21.30 sıralarında ailesinin huzurunun bozduğu gerekçesiyle kayınpederi Durdu Bilgi'nin (60) Gürpınar Mahallesi 37055. Sokak'taki evini bastı. Kızı Y.İ.'nin gözleri önünde bahçede oturan kayınpederini tüfekle vuran Haydar D., daha sonra kayınvalidesi Vacide Bilgi'yi hedef aldı ancak yaşlı kadın evin içine kaçıp kapıyı kilitledi. Haydar D., tekmeyle kapıyı kırmaya çalışırken kayınbiraderi Musa Bilgi elinden tüfeği aldı. Zanlı bunun üzerine olay yerinden kaçtı.
CESEDİ BULUNDU
Kaçan katil zanlısını yakalamak için çalışma başlayan polis, bir yandan da kocası ile evden çıkan ve dünden beri kendisinden haber alınamayan Tijen D'yi de bulabilmek için seferber oldu. Bugün öğleden sonra gelen bir ihbar üzerine harekete geçen polis, Çukurova Üniversitesi kampüs alanında Tijen D'nin cesedini buldu. Kadının göğsünden ve boynundan bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis  ve olay yeri inceleme ekipleri uzun süre delil aradı.Polis, her iki cinayetin de faili olan Haydar D'nin yakalanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...